Гороховий суп з яловичиною і копченою ковбасою

Гороховий суп з яловичиною і копченою ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гороховий суп – це один з найбільш поживних, суп за цим рецептом виходить дуже густий наваристий і смачний, а копчена ковбаса робить його ще більш смачним і ароматним.

Покроковий рецепт

Промити горох, залити холодною водою і залишити на 12 годин.
Це зручно робити на ніч, щоб зранку можна було вже варити суп. Після цієї процедури горох буде варитися швидше і від гороху менше буде утворюватися газів у шлунку, що також важливо.



У киплячу воду спускаємо нарізане заздалегідь м’ясо і вимочений горох. Чекаємо поки закипить і залишаємо варитися одну годину.



У цей час слід підготувати овочі. Цибулю чистимо і нарізаємо, моркву очищаємо і натираємо на тертці. Картоплю чистимо і ріжемо кубиками.

Після того як м’ясо і горох прокипят годину, можна спускати картоплю. Приступаємо до піджарки. Ставимо сковорідку на вогонь наливаємо рослинне масло, в неї кладемо цибулю і моркву, обсмажуємо на середньому вогні, час від часу помішуючи. Копчену ковбасу наріжемо короткою соломкою. Відправляємо її в зажарку, додайте приправу за вашим смаком.

Як тільки картопля звариться, спускаємо піджарку в суп, додамо зелень, вимикаємо і закриваємо кришкою. Через п’ять хвилин смачний, наваристий гороховий суп готовий! Приємного апетиту!