Гостра гарбуз зі спеціями, запечена в духовці

Гостра гарбуз зі спеціями, запечена в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Готуємо необхідні інгредієнти.

2. Гарбуз моєму, видаляємо насіння, знімає шкірку. Нарізаємо на брусочки, довжиною близько 10 – 15 див шматочки можна зробити і квадратними, на смакові властивості це не впливає. Головне, не робити їх занадто дрібними.


3. Розкладаємо гарбузове брусочки на фользі. Кожен шматочок присаливаем, посипаємо чорним меленим перцем, паприкою, гострим червоним перцем, будь-якими іншими приправами, які користуються популярністю в сім’ї.

4. Фольгу кладемо, розкладаємо на деко, відправляємо в духовку.

5. Запікаємо 30 – 40 хвилин. З допомогою ножа визначаємо готовність.

6. Подаємо гарбуз гарячої, теплої або охолодженої. Вона гарна в будь-якому вигляді.