1. Готуємо необхідні інгредієнти.
2. Гарбуз моєму, видаляємо насіння, знімає шкірку. Нарізаємо на брусочки, довжиною близько 10 – 15 див шматочки можна зробити і квадратними, на смакові властивості це не впливає. Головне, не робити їх занадто дрібними.
3. Розкладаємо гарбузове брусочки на фользі. Кожен шматочок присаливаем, посипаємо чорним меленим перцем, паприкою, гострим червоним перцем, будь-якими іншими приправами, які користуються популярністю в сім’ї.
4. Фольгу кладемо, розкладаємо на деко, відправляємо в духовку.
5. Запікаємо 30 – 40 хвилин. З допомогою ножа визначаємо готовність.
6. Подаємо гарбуз гарячої, теплої або охолодженої. Вона гарна в будь-якому вигляді.