Гостре куряче філе з печерицями

Гостре куряче філе з печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Індійська кухня – буйство спецій. У цій страві чудово поєднується безліч з них. Для тих, хто любить гостреньке. Дуже ароматне блюдо.

Інгредієнти

Куряче філе – 500 гр.
Печериці свіжі – 300 гр.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Корінь імбиру – 50 гр.
Лимон – 1/2 шт.
Йогурт – 300 мл
Масло рослинне – 3 столові ложки
Зіра – 1 столова ложка
Кмин – 1 чайна ложка
Бадьян – 3 шт.
Коріандр цілий – 1,5 столової ложки
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки
Чорний кмин – 1 столова ложка
Кардамон зелений – 7-9 шт.
Насіння пажитника – 1 столова ложка
Каррі – 1 столова ложка
Куркума – 2 столові ложки
Гарам масала – 1 столова ложка
Чікен масала – 1 столова ложка
Сушені листя пажитника – 2 столові ложки
Насіння фенхелю – 1 столова ложка
Сіль – за смаком

Як приготувати Гостре куряче філе з печерицями

Знадобиться безліч спецій для приготування цієї страви. Бажано знайти все, щоб вийшов той самий смак. Страва не дуже складне в приготуванні.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти входять до складу страви.


Коріандр цілий, листя пажитника, кардамон злегка перемолоти в блендері.



З’єднати перемелені спеції з іншими спеціями і обсмажити близько 1 хвилини на сковороді з розігрітим рослинним маслом.

Цибулю порізати півкільцями, часник і імбир дрібно порізати. Всі відправити в сковороду зі спеціями. Обсмажити близько 5 хвилин на середньому вогні.

Додати гриби в сковороду, обсмажити близько 3 хвилин. Гриби не різати.


Куряче філе порізати довільно, додати в сковороду, обсмажити близько 5 хвилин.


Збризнути соком лимона і додати йогурт, тушкувати під закритою кришкою на маленькому вогні близько 20 хвилин.




Блюдо готове. Подавати з рисом. За бажанням можна прикрасити зернами граната. Приємного апетиту!