Індійська кухня – буйство спецій. У цій страві чудово поєднується безліч з них. Для тих, хто любить гостреньке. Дуже ароматне блюдо.

Інгредієнти
| Куряче філе – 500 гр. | |
| Печериці свіжі – 300 гр. | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Корінь імбиру – 50 гр. | |
| Лимон – 1/2 шт. | |
| Йогурт – 300 мл | |
| Масло рослинне – 3 столові ложки | |
| Зіра – 1 столова ложка | |
| Кмин – 1 чайна ложка | |
| Бадьян – 3 шт. | |
| Коріандр цілий – 1,5 столової ложки | |
| Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
| Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
| Чорний кмин – 1 столова ложка | |
| Кардамон зелений – 7-9 шт. | |
| Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
| Каррі – 1 столова ложка | |
| Куркума – 2 столові ложки | |
| Гарам масала – 1 столова ложка | |
| Чікен масала – 1 столова ложка | |
| Сушені листя пажитника – 2 столові ложки | |
| Насіння фенхелю – 1 столова ложка | |
| Сіль – за смаком |
Знадобиться безліч спецій для приготування цієї страви. Бажано знайти все, щоб вийшов той самий смак. Страва не дуже складне в приготуванні.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти входять до складу страви.


Коріандр цілий, листя пажитника, кардамон злегка перемолоти в блендері.



З’єднати перемелені спеції з іншими спеціями і обсмажити близько 1 хвилини на сковороді з розігрітим рослинним маслом.

Цибулю порізати півкільцями, часник і імбир дрібно порізати. Всі відправити в сковороду зі спеціями. Обсмажити близько 5 хвилин на середньому вогні.

Додати гриби в сковороду, обсмажити близько 3 хвилин. Гриби не різати.


Куряче філе порізати довільно, додати в сковороду, обсмажити близько 5 хвилин.


Збризнути соком лимона і додати йогурт, тушкувати під закритою кришкою на маленькому вогні близько 20 хвилин.




Блюдо готове. Подавати з рисом. За бажанням можна прикрасити зернами граната. Приємного апетиту!
