Гострий салат з помідорів

Гострий салат з помідорів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Гострий салат з помідорів

Із соковитих помідорів можна приготувати за марокканському рецептом пряний, смачний і дуже яскравий салат. Цей марокканський салат з помідорів виходить дуже смачним і соковитим за рахунок спеціальної заправки і спецій.

Інгредієнти:

– мелені насіння зіри (чверть чайної ложки);

– рубана петрушка свіжа (24р);

– очищений зубчик часнику (одна штука);

– приправа каррі (половина ч. ложки);

– свіжі помідори з самої соковитою м’якоттю (420 г);

– винний червоний оцет (26 мл);

– оливкова олія рафінована (36 мл);

– мелений перець чорний (за смаком);

– лимонна цедра терта (половина ч. ложки);

– пір’я зеленого лука (чотири штуки);

– тонкомолота сіль кам’яна (за смаком);

– гілочки свіжого кропу (п’ять штук).

Процес приготування:

Гарненько перебрати всю зелень, потім перекласти її на чистий рушник і підсушити, дрібно порубати і відправити в салатник, нарізати не дуже великими кубиками промиті помідори, додати їх у цю ж посуд.

Дрібно натерти очищений часник, потім перекласти його в миску, додати достатню кількість винного оцту, потім влити масло, насипати сіль. Крім того, додати в цю ж посуд всі необхідні спеції, перемішати, після цього перелити приготовану заправку в салатник.

Перемішати гострий салат з помідорів і подавати його з яким-небудь стравою з курки.