Арахіс порубати на невеликі шматочки. В окрему миску просіяти сухе молоко і додати до нього порубаний арахіс. Ретельно перемішати молочно-горіхову суміш.
Потім, додати мед і знову ретельно перемішати за допомогою силіконової лопатки або, якщо її немає, ложки.
З отриманої суміші сформувати невеликі кульки і викласти на пекарській папір. Поставити деко з цукерками в духовку, розігріту до 170 градусів, на 15 хвилин.
У той час, поки цукерки підсушуються в духовці, потрібно поламати шоколад на невеликі шматочки і розтопити на водяній бані.
Готові цукерки наткнуть на зубочистку і вмочити в розтоплений шоколад. Потім, прибрати цукерки в холодильник мінімум на 30 хвилин. Подавати охолодженими. Приємного апетиту!