Гратен з гречки з хеком під моцарелою
Інгредієнти
Гречана крупа – 1 чашка | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Філе хека – 400 гр. | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком | |
Орегано – 1 ч. л. | |
Моцарелла – 200 гр. |
Страва з самої звичайної звичної нам гречаної крупи, але підготовлено і подано не зовсім звичайним способом – з філе хека під сиром Моцареллагре
Покроковий рецепт
1. Цибулю і моркву помити, очистити. Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці.
2. Цибулю обсмажити на рослинному маслі в каструлі, в якій буде готується каша. Коли цибуля підсмажиться додати моркву. Трохи посмажити.
3. Філе хека порізати на шматки. Додати до цибулі з морквою.
4. Всипати гречку залити 2 чашками води. Посолити, поперчити і додати орегано. Все перемішати. Довести до кипіння, зменшити вогонь і накрити кришкою. Варити до готовності.
5. Моцарелу натерти на крупній тертці. Посипати готову кашу і поставити в духовку при 180 градусах на 10-15 хвилин, щоб сир розплавився.