Як приготувати Гречана локшина із смаженою тунцем
Купивши всього кілька інгредієнтів, ви зможете приготувати справжню азіатську локшину. Робиться це швидко і просто.
200 гречаної локшини;
головка цибулі шалот;
100 грам тунця;
кунжутна олія;
спеції;
соус кисло-солодкий;
білий кунжут.
1. Відваріть гречану локшину до напівготовності.
2. Стейк наріжте порціями. Кожен шматочок обваляйте в спеціях.
3. Додайте білий кунжут і обсмажте до готовності на кунжутній олії.
4. Цибуля шалот дрібно нарубаєте і додайте до риби.
5. Викладіть в сковороду локшину і заправте блюдо кисло-солодким соусом. Дайте протушкувати не більше п’яти хвилин і знімайте з вогню.