Гречка по-купецькому з мясним фаршем

Гречка по-купецькому з мясним фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищаємо цибулю від лушпиння, моркву – від шкірки. Подрібнюємо ножем цибулю дрібними шматочками, моркву просто натираємо. Часник пропускаємо через прес.

Нарізку з лука, моркви і часнику перекладаємо в каструлю, в якій прогріваємо спочатку рослинне масло. Тушкуємо пару хвилинок. Додаємо томатну пасту, перемішуємо, пасеруємо далі.

Доводимо овочі до м’якості, потім підкладаємо до них шматочки м’ясного фаршу. Трохи кидаємо солі. Перемішуємо. Інгредієнти продовжуємо тушкувати 5-7 хвилин.

За цей час добре промиємо під холодною водою гречку (рекомендується крупу заздалегідь перебрати). Підготовлену гречку відправляємо в каструлю.

Вміст заливаємо кип’яченою водою. Досолює, перчимо.

Гречку по-купецькому варимо під кришкою на малому вогні до готовності.

Апетитна гречка готова! Приємного всім перекусу!