Гречка, тушкована з фаршем

Гречка, тушкована з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже ароматне, смачне і корисне блюдо. Сподобається всій вашій родині.

Інгредієнти

Гречана крупа – 200 гр.
Цибуля – 1 головка
Морква – 2 шт.
Фарш – 400 гр.
Томатна паста – 3 ст. л.
Часник – 3 зубчики
Сіль – За смаком
Перець – За смаком
Рослинне масло – 3 ст. л.

Як приготувати Гречка, тушкована з фаршем

Гречка з фаршем, або як її ще називають-гречка по-купецькому, добре підійде і для обіду, для вечері. Вона складається з цілком низькокалорійних і вітамінних продуктів. При цьому це блюдо, досить легко і швидко готувати. Я впевнена, ці продукти для приготування завжди у вас знаходяться в холодильнику. А якщо ні, то багато не треба. Адже воно ще й до того ж дуже бюджетне. Приступимо!

Покроковий рецепт

Добре промиваємо гречку. Обсмажуємо на сухій сковороді 5-7 хвилин. Викладаємо в миску.

Моркву натерти на крупній тертці.

Цибулю ріжемо кубиками і відправляємо до морквині.

На рослинній олії смажимо до жовтуватого кольору.

Додаємо фарш (я брала курячий) і томатну пасту. Перемішуємо. Смажимо 5 хвилин.

Тепер відправляємо гречку до фаршу і поливаємо гарячою водою. Закриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин. По закінченню, додаємо дрібно нарізаний часник сіль,перець. Перемішуємо.

Готово! Прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.Приємного апетиту!