Дуже ароматне, смачне і корисне блюдо. Сподобається всій вашій родині.
Інгредієнти
Гречана крупа – 200 гр. | |
Цибуля – 1 головка | |
Морква – 2 шт. | |
Фарш – 400 гр. | |
Томатна паста – 3 ст. л. | |
Часник – 3 зубчики | |
Сіль – За смаком | |
Перець – За смаком | |
Рослинне масло – 3 ст. л. |
Гречка з фаршем, або як її ще називають-гречка по-купецькому, добре підійде і для обіду, для вечері. Вона складається з цілком низькокалорійних і вітамінних продуктів. При цьому це блюдо, досить легко і швидко готувати. Я впевнена, ці продукти для приготування завжди у вас знаходяться в холодильнику. А якщо ні, то багато не треба. Адже воно ще й до того ж дуже бюджетне. Приступимо!
Покроковий рецепт
Добре промиваємо гречку. Обсмажуємо на сухій сковороді 5-7 хвилин. Викладаємо в миску.
Моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю ріжемо кубиками і відправляємо до морквині.
На рослинній олії смажимо до жовтуватого кольору.
Додаємо фарш (я брала курячий) і томатну пасту. Перемішуємо. Смажимо 5 хвилин.
Тепер відправляємо гречку до фаршу і поливаємо гарячою водою. Закриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин. По закінченню, додаємо дрібно нарізаний часник сіль,перець. Перемішуємо.
Готово! Прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.Приємного апетиту!