Грецький салат відомий своїм пікантним смаком, а простота приготування і низька калорійність страви дозволить насолоджуватися цим корисним салатом так часто, як захочете.
Інгредієнти
Помідор – 3 шт середні | |
Огірок – 2 шт середні | |
Перець – 1 шт | |
Цибуля червоний – 1 шт | |
Салат листовий – 1 упак | |
Маслини – 50 гр | |
Сир Фетакса – 200 гр | |
Оливкова олія – 1 ст. л |
Грецький салат готується з найбільш простих і корисних овочів і сиру. Такий салат буде доречний як гарнір на обід, так і до святкового вечері.
Покроковий рецепт
Для приготування грецького салату потрібно: огірки, помідори, перець, листя салату, салатний цибуля, маслини, оливкова олія, перець чорний, якщо любите, сир Фетакса.
Вимити і висушити овочі, приготувати сир і маслини. Нарізати кружальцями огірки, помідори півкільцями, перець соломкою, цибулю, якщо невеликий, кільцями, листя салату довільно. Перемішати інгредієнти.
До овочів додати нарізані навпіл маслини і сир кубиками, заправити оливковою олією, посипати меленим перцем. Сіль додавати не потрібно, так як сир досить солоний. Корисний вітамінний салат готовий! Приємного апетиту!