Грецький салат з фетою і маринованою цибулею

Грецький салат з фетою і маринованою цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт трохи відрізняється від класичного грецького салату, що надає деяку родзинку, але безумовно сподобається всім, хто його спробує.

Інгредієнти

сир фета або бринза – 200 грам
великий помідор – 1 штука
огірок – 1 штука
болгарський перець – 1 штука
велика цибулина – 1 штука
маслини без кісточки – 10 штук
зелень – 2-3 пучка
оливкова олія – 20 мл
сік лимона – 1/2
оцет – 10 мл

Як приготувати Грецький салат з фетою і маринованою цибулею

Грецький салат вже давно завоював серця не тільки жителів батьківщини великих філософів і поетів, але жителів багатьох країн Європи, Азії та Америки.

Покроковий рецепт

Цибулину очистити від лушпиння, вимити і нарізати тонкими півкільцями. В окрему миску налити окропу, додати туди оцту і викласти в цей маринад цибулю на 10 хвилин.



Помідор ретельно вимити, видалити плодоніжки і нарізати великими кубиками. Огірок вимити, очистити шкірку, порізати великими кубиками. Перець ретельно промити, видалити насіння і плодоніжку, нарізати великими шматочками. Маслини покласти в салат цілими. Сир нарізати великими кубиками і додати до овочів.

Злити маринад від цибулі і додати цибулю в салат. Збризнути соком лимона і заправити двома столовими ложками оливкової олії. Акуратно перемішати, щоб сир не розкришився