Грецький салат з фетою і маринованою цибулею

Грецький салат з фетою і маринованою цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Грецький салат вже давно завоював серця не тільки жителів батьківщини великих філософів і поетів, але жителів багатьох країн Європи, Азії та Америки.

Покроковий рецепт

Цибулину очистити від лушпиння, вимити і нарізати тонкими півкільцями. В окрему миску налити окропу, додати туди оцту і викласти в цей маринад цибулю на 10 хвилин.



Помідор ретельно вимити, видалити плодоніжки і нарізати великими кубиками. Огірок вимити, очистити шкірку, порізати великими кубиками. Перець ретельно промити, видалити насіння і плодоніжку, нарізати великими шматочками. Маслини покласти в салат цілими. Сир нарізати великими кубиками і додати до овочів.

Злити маринад від цибулі і додати цибулю в салат. Збризнути соком лимона і заправити двома столовими ложками оливкової олії. Акуратно перемішати, щоб сир не розкришився