Грецький салат з пекінської капусти з курячою грудкою

Грецький салат з пекінської капусти з курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже легкий, смачний і простий у приготуванні курячий салат з пекінською капустою, помідорами і сиром.

Інгредієнти

Куряче філе – 2шт
Помідори – 3шт
Пекінська капуста – 500гр
Фетакса (сир) – 200гр
Сухарики – 80гр
Рослинне масло – 5ст ложок
Перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Грецький салат з пекінської капусти з курячою грудкою

Це не класичний рецепт грецького салату. Змінений за власним уподобанням, але нічим не поступається звичайному грецького салату. Дуже смачно!

Покроковий рецепт


Куряче філе: промити, нарізати кубиками і обсмажити на сковорідці. Посолити поперчити за бажанням.

Пекінську капусту дрібно нашаткувати.


Помідори і фетаксу нарізати кубиками.

Заправити рослинним маслом, посолити, поперчити за смаком. Подавати з сухариками.
Приємного Апетиту!