Приготуємо заправку для салату: змішаємо оливкова олія, бальзамічний оцет, сіль, перець, дрібно порубані часник і свіжий базилік, і залишаємо настоюватися на час приготування салату.
Огірки нарізаємо півкільцями і перекладаємо їх в салатник.
Додаємо до огірків нарізані кубиками помідори.
Чистимо перець від насіння і ріжемо його соломкою і кладемо до решти інгредієнтів.
Розрізаємо виноградини на половинки, акуратно ножем видаляємо кісточки. Очищений виноград приєднуємо до овочів.
Тепер в салат слід покласти нарізану середнім кубиком сир «Фета».
Заправляємо салат вже настоявшимся соусом і перемішуємо.
Грецький салат з виноградом і без лука готовий, викладаємо його на тарілку, вкриту листям зеленого салату, прикрашаємо базиліком і подаємо до столу. Від стане чудовим доповненням до будь-якого гарніру, м’яса або риби і сподобається всім членам сім’ї.