Один з найбільш смачних грибних супів-пюре, або крем-супів – як кому подобається! Грибний суп має ніжний сирний смак.
Інгредієнти
Гриби – 100 г | |
Картопля – 2 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Рослинне масло – 2-3 ст. л. | |
Плавлений сир – 30 г | |
Шпинат – 50 г | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Один з найбільш смачних грибних супів-пюре, або крем-супів – як кому подобається! Грибний суп має ніжний сирний смак.
Покроковий рецепт
Гриби, картоплю і цибулю почистити і нарізати.
Картоплю опустити в киплячу підсолену воду. Цибулю обсмажити на олії до прозорості і кинути його в каструлю. Можна додати спеції. Суп варити до готовності картоплі.
А поки обсмажити гриби на невеликій кількості олії.
Картопляний суп поділити навпіл. Половина готового картопляного супу (подостывшего) перекласти в блендер. Додати шпинат. Збити до однорідної пюреподібної маси.
У що залишилася в каструлі половину супу додати плавлений сирок. Розчинити його.
Додати гриби.
Перелити все в блендер і збити до однорідної консистенції, щоб вийшов крем-суп.
Дві суміші готові. Спробувати на сіль, перець. Додати при необхідності. Далі, взяти склянку з грибною сумішшю в ліву руку, а склянку з сумішшю з шпинату в праву. І одночасно вилити їх на тарілку. За допомогою ножа зробити розлучення.
Прикрасити овочевий суп грибом і зеленню. грибний суп пюре вийшов ніжний і повітряний! Приємного апетиту!