Грибний суп з печериць

Грибний суп з печериць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо овочі. Очищаємо картоплю, ріжемо шматочками невеликого розміру. Заливаємо водою, щоб не став темним, і прибираємо в бік.

Моркву нарізаємо соломкою.

Гриби шаткуємо.

Дно каструлі змащуємо рослинному маслом, викладаємо цибулю, слідом коренеплід моркви, і пасеруємо кілька хвилин, поки овочі не з’явиться гарний коричневий колір.

Овочеву суміш заливаємо водою, кладемо курячу грудку.

Після того як м’ясо приготується, його потрібно вийняти, відокремити від кістки, можна розділити на шматочки руками або ж нарізати і відправити назад в бульйон, прокип’ятити.

Наступним етапом закладаємо картоплю, гриби. Варимо на повільному вогні до готовності.

Додаємо сіль, приправу для супу.Готово! Подаємо із зеленню кропу, петрушки, можна урізноманітнити кінзою. А якщо ваша дитина не хоче їсти цей суп зі шматочками овочів, як варіант блендерируем вміст тарілки і всім догодили!