Грибний суп з сочевицею

Грибний суп з сочевицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний грибний суп з сочевицею.

Інгредієнти

Гриби (будь-які) – 500 гр
Сочевиця (будь-яка) – 100 гр
Цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина
Селера – 1/2 стебла
Сіль – 1 ч. л
Олію раст. – 1 ст. л
Перець чорний мелений – 1 щіпка

Як приготувати Грибний суп з сочевицею

Сочевиця-ще один продукт, який не користується попитом у наших покупців. Але це чудо продукт! У ній закладена просто джерело необхідних нашому організму вітамінів і мікроелементів. А так само велика кількість білка. Таким чином, блюдо з сочевиці повноцінно замінить вам шматок м’яса Не бійтеся пробувати щось нове. Спробуйте міняти звичні вам інгредієнти у ваших улюблених стравах. Ви не тільки відкриєте для себе нові смаки, але й різноманітите свій раціон. Сьогоднішній мій рецепт як завжди легкий, корисний і швидкий. У цьому рецепті я буду використовувати лісові гриби (білі, підосичники, лисички). Свій оксамитовий сезон я провела в Карелії, тому і відповідний урожай.))) Але гриби можна використовувати абсолютно будь-які: печериці, гливи та ін В своєму рецепті я взяла зелену сочевицю, але підійде будь-яка.

Покроковий рецепт

Підготуємо продукти.

Сочевицю промити, залити водою і поставити варити. Після закипання варити 15 хвилин. (У мене всі продукти розраховані на каструльку 3 літри.)


Цибулю нарізати і обсмажити з грибами.

Солимо, перчимо. Додаємо нарізану селеру. Розмішуємо і вимикаємо.

Після 15 хвилин варіння сочевиці додаємо до неї вміст сковорідки. Варимо ще 5 хв. Вимикаємо.


Додаємо сметану. Приємного апетиту!
P. S. До супу можна приготувати грінки або запечний багет з сиром і часником…