Грибний суп

Грибний суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулю дрібно покришити, обсмажити на вершковому маслі. Якщо Ви постите можна не смажити.

Поки цибуля смажитися, картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.

Гриби добре промити, порізати навпіл і на брусочки. Закинути їх в киплячу воду, посолити, поперчити. Варити 20 хвилин. Свіжі гриби треба варити трохи довше.
Додати картоплю, варити 10-15 хвилин, залежно від сорту картоплі. Додати цибулю. Варити до готовності картоплі. В кінці приготування додати лавровий лист, але через 15 хвилин краще витягнути, тоді «грибний дух» залишиться в цілості. Якщо треба, досолити.

При подачі посипати зеленню і заправити сметаною.
Приємного апетиту!