Грибний суп

Грибний суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні поділюся своїм рецептом смачного, ароматного, легкого, грибного супчика! Суп дуже простий у приготуванні, так би мовити, на швидку руку, а це важливо. Особливо він підійде всім, хто дотримується великого посту, треба лише не додавати вершкове масло. Нагадаю, що м’ясо, яйця, молочні продукти, тваринні жири виключаються повністю. А рослинне масло дозволяється вживати тільки по суботах, неділях та в дні пам’яті шанування святих.

Якщо Ви хочете приготувати світлий бульйон з тонким ароматом, краще взяти свіжі білі гриби. Якщо ж темний – то візьміть підберезники, підосичники, опеньки. Гриби можна попередньо обсмажити на вершковому маслі разом з луком, смак вийде ще більш насиченим. Грибний суп чудово поєднується з вершками, сметаною. Кількість інгредієнтів не вказано на 3-х літрову каструлю.

Покроковий рецепт