Грінки з хліба злакового

Грінки з злакового хліба – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сніданок з ароматом дитинства!

Інгредієнти

Яйця – 2 штуки
Молоко – 100 мл
Сіль – За смаком
Перець – За смаком
Олія рослинна/ вершкове – 20 мл

Як приготувати Грінки з хліба злакового

Грінки прості в приготуванні і дуже смачні і ароматні до сніданку. До рецептом можна додавати різні поживні продукти: сир, часник, сало. Або ж навпаки, трохи солодких відтінків: мед, варення, згущене молоко. У будь-якому випадку це блюдо неможливо зіпсувати!

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні інгредієнти.
Хліб наріжемо скибочками 0,7 мм.


Змішаємо два яйця і молоко, посолити і поперчити.
Збиваємо масу.

Для зручності я розрізала свій хліб на половинки.
Обмакнем хліб в яєчної маси однією і другою стороною.
Якщо у вас був м’який хліб — не тримайте його довго, може почати ламатися при смаженні.
Кладемо на розігріту сковороду і обсмажуємо одну і другу сторону до приємного золотого відтінку.

Наша страва готова!