Сніданок з ароматом дитинства!
Інгредієнти
Яйця – 2 штуки | |
Молоко – 100 мл | |
Сіль – За смаком | |
Перець – За смаком | |
Олія рослинна/ вершкове – 20 мл |
Грінки прості в приготуванні і дуже смачні і ароматні до сніданку. До рецептом можна додавати різні поживні продукти: сир, часник, сало. Або ж навпаки, трохи солодких відтінків: мед, варення, згущене молоко. У будь-якому випадку це блюдо неможливо зіпсувати!
Покроковий рецепт
Підготуємо необхідні інгредієнти.
Хліб наріжемо скибочками 0,7 мм.
Змішаємо два яйця і молоко, посолити і поперчити.
Збиваємо масу.
Для зручності я розрізала свій хліб на половинки.
Обмакнем хліб в яєчної маси однією і другою стороною.
Якщо у вас був м’який хліб — не тримайте його довго, може почати ламатися при смаженні.
Кладемо на розігріту сковороду і обсмажуємо одну і другу сторону до приємного золотого відтінку.
Наша страва готова!