Домашній хліб на пиві в духовці

Домашній хліб на пиві в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Що може бути краще на сніданок, так і на обід, і на вечерю, ніж теплий повітряний хліб з хрусткою рум’яною скоринкою.

Інгредієнти

Борошно – 1 1 / 2 склянки житнього борошна (220 г)
Борошно – 1 1 / 2 склянки пшеничного борошна (220 г)
Розпушувач – 2 чайні ложки
Цукор коричневий – 1 / 3 склянки (70-100 г)
Вершкове масло – 1 / 4 склянки розтопленого (приблизно 100 мл)
Пиво – 350 мл (можна використовувати будь-який вид, який вам більше подобається)
Оливкова олія – ля мазки форми – 1 столова ложка (або рослинне)

Як приготувати Домашній хліб на пиві в духовці