Домашній хліб на пиві в духовці

Домашній хліб на пиві в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Читаючи склад інгредієнтів, Ви не помилилися, це хліб, приготовлений на пиві. Печеться він у звичайній духовці. У мене немає секретів, тому я ділюся цим рецептом з Вами. У цьому рецепті абсолютно немає дріжджів. Основу становлять суміші житнього і пшеничного борошна. Готуватися домашній хліб просто, без всяких заморочок, підняття тесту або ще чого-небудь. Всі інгредієнти змішуються, укладаються в змащену маслом форму і випікаються при температурі 180-200 градусів. Що може бути простіше? Виходить м’який хліб з хрусткою скоринкою зверху і знизу, а всередині теплий ароматний м’якуш.

Я дізнався цей рецепт на роботі і думав про нього весь день. Прийшов з роботи кинув всі речі і вирішив негайно його приготувати! Цей хліб ідеально поєднувався б з тушкованим м’ясом і блюдом з макаронів. Пропоную вам використати цей рецепт в найближчому майбутньому!

Покроковий рецепт