Грушевий квас

Грушевий квас – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Квас з груш з родзинками дуже смачний освіжаючий напій, ідеальний у спекотну погоду. Особливий смаковий відтінок додає щіпка кориці. Пробуємо…

Покроковий рецепт

1. Груші помити, видалити насіння, нарізати невеликими скибочками або кубиками.

2. Залити все двома літрами водою, довести до кипіння. Потім вимкнути плиту і дати отриманого напою охолонути (він повинен бути злегка теплим).

3. Напій процідити через сито або марлеву тканину. Далі додати 2 столові ложки цукру, 100 грам меду, дріжджі, трохи кориці.

4. Поставити грушевий квас годин на 12 в тепле місце для бродіння, додавши жменю родзинок.

5. Перед вживанням знову процідити і розлити по пляшок. Прибрати грушевий квас в прохолодне місце (в холодильник або льох) на 2-3 дні.

6. Подавати грушевий квас охолодженим. Приємного апетиту!