Грузинський салат з квасолею

Грузинський салат з квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Червона квасоля – 100 г
Петрушка – 2 пучка
Кріп – 1 пучок
Майонез – за смаком
Сухарики – жменя
Часник – за смаком

Як приготувати Грузинський салат з квасолею

Покроковий рецепт

Починаємо приготування з квасолі: ставимо її на вогонь і варимо до повного приготування (можна трохи переварити – кому як подобається). Після її приготування, воду злити і відставити в сторону до повного охолодження. На всі приготування салату, від сили, витрачається 15 хвилин і цей час збільшується до 2-х годин тільки за рахунок варіння квасолі, якщо ви поспішаєте або немає можливості зварити, або Вам просто лінь, то можна використовувати консервовану квасолю в банках (магазинну). Смак салату від цієї заміни практично не зміниться, а може Вам більше сподобається.

Ріжемо дрібно наші 2 пучка петрушки.

Наступним йде під ніж пучок кропу, також дрібно нарізаємо.

Всю зелень зсипаємо в ємність, бажано в широку, щоб надалі зручніше перемішувати.

Тепер додамо охолоджену квасоля.

Чистимо часник і видавлюємо його в загальну миску. Часник додати за смаком: любите погостріше, додайте більше, але не переборщіть! Добре перемішайте.

Тепер додамо майонез, так як салат “сухий”, то майонезу потрібно додати багато, і дуже ретельно перемішати. Відставимо миску вбік на 20 хвилин, щоб інгредієнти добре просочилися.

Перед подачею на стіл додайте сухарі. Ви можете їх, як купити в магазині з різними смаками (я брала зі смаком “Копчена ковбаска” і вони добре вписалися в композицію салату). Так і підсмажити самим (наріжте хліб соломкою і обсмажте на сковороді). Перемішуємо.

Насипаємо в красиву салатницю і знаходимо місце цього чудового салату на столі. Приємного Вам апетиту!