Салат «Квасолька»

Салат «Квасолька» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже простий і легкий у приготуванні. Не вимагає витрат. Відмінний варіант на швидку руку.

Інгредієнти

Квасоля консервована – 1 банку
Ковбаса варено-копчена – 100-150 гр
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Кріп свіжий або заморожений – 1 пучок
Помідор – 2 шт
Майонез – За смаком

Як приготувати Салат «Квасолька»

Добрий день! Хочу поділитися простим рецептом смачного і швидкого салатику з червоною квасолею. З цим салатом я познайомилася ще в студентські роки. Не раз виручав, коли мало часу на готування.
Буває так, що на вечерю їсти і гарнір, і гаряче, але хочеться ще чогось смачненького. Салат «Квасолька» якраз підійде для такого випадку. Тим більше, що інгредієнти, напевно знайдуться в холодильнику кожної господині.

Покроковий рецепт

Ковбасу нарізати тонкою соломкою.

Помідори помити і порізати так само соломкою.

Цибулю очистити і нарізати тоненькими півкільцями або четвертинками.

Злити воду з банки з квасолею, викласти квасолю в салатник.

Додати кріп. Чим більше кропу, тим смачніше.

Додати майонез і перемішати. Простий, ситний і, головне, смачний салат готовий. Приємного апетиту!