Ситний картопляний салат з квасолею і тунцем

Картопляний салат із зеленою квасолею, яєчком і, безсумнівно, головним інгредієнтом є консервований тунець.

Інгредієнти

Картоплини – 5 шт.
Зелена квасоля – 50 г
Зелена цибуля – 2-3 пера
Петрушка – декілька листків
Тунець консервований – 1 банка
Яйця – 2 шт.
Йогурт – 50 г
Лимонний сік – 1/2 плоду
Лимонна цедра – 1/2 плоду

Як приготувати Ситний картопляний салат з квасолею і тунцем

Чудовий ситний салат з невеликої кількості інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Картоплю відварюють до готовності, очищають, ріжуть скибочками або часточками.
Зелену квасолю відварюють у підсоленій воді до готовності. Потім відкидають на друшляк і дають стекти зайвої рідини.

У невеликій чаші готують заправку… змішують йогурт, цедру лимона і лимонний сік.

Промивають зелень, дрібно ріжуть петрушку, трохи крупніше зелений лук.

Яйця відварюють круто, охолоджують і чистять і ріжуть на часточки.

Змішують картопля, зелену квасолю, яйця, зелень і тунець (його попередньо слід розчавити виделкою). Заправляють приготовленої лимонно-йогуртовій сумішшю, акуратно перемішують. Подають до столу.

Дивіться також:  Салат з кавуна сиром фета і мятою