Яєчний салат по-корейськи з яловичиною

Яєчний салат по-корейськи з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Яєчний салат по-корейськи з яловичиною

Смачне і ситне блюдо гідний вашої уваги. Ця закуска може бути не просто доповненням, але і стати основною стравою. Насичений смак обсмаженого м’яса в соусі, обов’язково доведеться вам за смаком. Для відтворення блюдо вам знадобиться наступний набір інгредієнтів:
яйця – 3 штуки;
яловичина – 300 грам;
паростки квасолі – 100 грам;
оцет – 10 мл;
соєвий соус – 50 мл;
оливкова олія – 100 мл
1. Збийте яйця міксером до однорідної структури.
2. Яловичину нарубайте смужками і залийте соєвим соусом.
3. Паростки квасолі злегка приварите.
4. Яйця обсмажте на сковороді з оливковою олією, після, поріжте на смужки.
5. Яловичину викладіть на блюдо. Додайте оцет і залийте гарячим маслом. Залиште маринуватися на півгодини.
6. Змішайте в салатнику яловичину, яйця, паростки квасолі і заправте спеціями.