Гуляш з фаршу з овочами

Гуляш з фаршу з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як правило, гуляш готується з м’яса. Блюдо виходить насиченим і смачним. Правда, і часу на приготування цього м’ясного гуляшу потрібно досить. Але можна спростити процес реалізації рецепта гуляшу, якщо використовувати в якості основного інгредієнта фарш. Пропонуємо вам скористатися запропонованим кулінарним варіантом варіння гуляшу, в якому також використовуються овочі.

Інгредієнти

М’ясний фарш – 300 гр
Морква – 1 штука
Ріпчаста цибуля – 1 штука
Кабачок – 200 гр
Рослинна олія – 40 мл
Томатний соус – 1 столова ложка
Борошно – 2 столові ложки
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Зелень – за смаком
Вода – 1 стакан

Як приготувати Гуляш з фаршу з овочами

У запропонованому рецепті приготування гуляшу з фаршу з овочами використовується фарш з курятини. Фарш можна взяти як самостійно прокручений з курячої грудки, так і покупної (магазинний). В принципі, сорт фаршу значення не має, вибирайте той, який у вас є на момент готування смачної страви.

Крім фаршу слід підготувати моркву, ріпчасту цибулю, кабачок. Поєднання всіх перерахованих для гуляшу інгредієнтів в підсумку дасть нам чудове ситне блюдо, яке можна подати з улюбленим гарніром (картоплею, кашею, макаронами). Готуватися гуляш з фаршу з овочами буде на сковороді. Краще використовувати глибоку. Про те, як зробити гуляш, розповідається в нижчеподаному рецепт з фото.

Покроковий рецепт

Отже, готуємо всі необхідні інгредієнти за списком і приступаємо до готування. Спочатку займемося фаршем. Для страви він повинен бути в размороженном вигляді. Фарш потрібно розділити на дрібні шматочки. Паралельно налийте на сковороду олію і підігрійте його. Як тільки олія нагріється, перекладіть на сковороду шматочки фаршу, відразу розмішайте. Приправте фарш сіллю на своє уподобання. Підсмажуйте фарш на середньому вогні.

Поки готується фарш, займіться овочами. Промийте їх, очистіть. Морквину подрібніть за допомогою терки з середніми отворами. Очищений ріпчаста цибуля дрібно нашаткуйте. Приділіть увагу і кабачка. Очистіть, видаліть насіння, навіть якщо кабачок «молоденький». Наріжте очищений кабачок у формі дрібних кубиків.

Подрібнені для гуляшу овочі перекладіть на сковороду, в якій вже схопилися шматочки курячого фаршу. Тушкуйте фарш разом з овочевою нарізкою до м’якості. По часу у вас піде від 15 до 20 хвилин. Періодично не забувайте овочі перемішати лопаткою.

Тепер потрібно додати на сковороду до інгредієнтів приблизно пару столових ложок звичайного пшеничного борошна. Завдяки цьому інгредієнту наш гуляш буде насиченим.

Услід за борошном перекладіть на сковороду томатний соус.

Залийте інгредієнти склянкою (або трохи більше) кип’яченої води. Перемішайте. Після закипання потушкуйте інгредієнти 5 хвилин на помірному вогні.

Готовий гуляш спробуйте на смак. За необхідності приправте готову страву за бажанням своїми улюбленими спеціями. Можна урізноманітнити гуляш сушеної або свіжої зеленню.

Подавайте готовий гуляш разом з улюбленим гарніром. У нашому рецепті використані відварені спагетті. Приємного вам апетиту!