Гуляш з гранатовим соком

Гуляш з гранатовим соком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо поріжте на невеликі кубики, покласти в розігріту сковороду і обсмажте протягом 10 хвилин.

Цибулю наріжте кубиками такого ж розміру, що і м’ясо.

Додайте цибулю, сіль і цукор до м’яса і обсмажуйте ще 5 хвилин.

Краще всього використовувати натуральний гранатовий сік без будь-яких домішок, але якщо такого немає, то його можна видавити самостійно з граната. Для цього очистіть гранат, звільніть всі зернятка від плівки і перекрутіть блендером, потім з допомогою сита відокремте зерна. З одного граната середнього розміру виходить 110-120 мл соку.

тушкувати близько 30 хвилин

Влийте сік в смажене на сковороді м’ясо, додайте воду і накрийте кришкою. Тушкуйте м’ясо на повільному вогні протягом 30 хвилин. Подавати гуляш можна з будь-яким гарніром, він відмінно поєднується і з рисом, і з картопляним пюре.