Швидко, смачно і ситно, так можна охарактеризувати цю страву! Великий плюс гуляшу – це мінімум інгредієнтів та мінімум затраченого часу.
Покроковий рецепт
Стегно індички порізати на невеликі шматочки. У розігріту глибоку сковороду налити 5 ст. ложок соняшникової олії, додати порізане стегно індички. М’ясо посолити, додати мелений перець. Тушкувати на сильному вогні 10 хвилин.
Додати порізану півкільцями цибулю, перемішати. Після додати порізану соломкою моркву. Перемішати і тушкувати 5 хвилин.
Додати до м’яса весь томат і води, перемішати. Додати паприку, лавровий лист і перець горошком. Накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 15-20 хвилин.
Додати борошна і добре перемішати, щоб не було грудочок. Тушкувати ще 3 хвилини.
Після цього додати дрібно порізаний часник. 2 хвилини і все – гуляш готовий!
При подачі страву можна посипати зеленню. Приємного апетиту!