Гювеч з курячих сердець з цибулею, грибами і помідорами – дуже смачна страва. Інгредієнти попередньо обробляються на сковороді, а потім запікаються в глиняному горщику.
Покроковий рецепт
Курячі серця відварюємо до підлозі готовності. Очищену головку цибулі нарізаємо півкільцями.
Розігріваємо сковороду, кладемо трохи жиру і цибулю, до них додаємо, крупно нарізані гриби, і обсмажуємо на середньому або сильному вогні, щоб з них пішла вода і вони трохи під сушилися. Потім додаємо сердечка і спеції.
Пересипаємо всю масу в гювече, кладемо зверху плавлений сирок і красиво укладаємо часточки помідорів. Запікаємо курячі сердечка в духовці близько 20-30 хвилин. Подаємо до столу, приємного апетиту!