Для початку зберемо все що треба для приготування хачапурі: яйце, розморожене тісто, соняшникова олія, борошно й сир.
Розкачуємо тісто товщиною 5мм і розділимо на квадрати 15×15.
Натираємо на тертці сир.
Відокремлюємо білок від жовтка.
Білок змішуємо з сиром.
Розподіляємо сир на квадратики.
Закриваємо тісто хачапурі у вигляді трикутника так, щоб краї не прилипали.
Хачапурі змащуємо жовтком.
Духовка повинна бути попередньо розігрітій до 200°. Холодний деко змащуємо олією. На нього викладаємо хачапурі. Запікаємо в духовці 20 хвилин, температура 200°. Поки тісто в духовці, дверцята відкривати не можна! Коли тісто зарум’яниться – хачапурі готові.
Хачапурі їдять руками і його подають з таном, з чаєм або кавою, але деякі воліють пиво. Приємного апетиту.