Можна додавати різні спеції для риби. Спеції додадуть страві пікантності.

Інгредієнти
| Риба Хек – 250гр | |
| морква – 1шт | |
| цибуля – 1шт | |
| томатна паста – 100гр | |
| лавровий лист – 2 листочка | |
| рослинна олія – 4 ст. л для смаження | |
| борошно – трохи | |
| сіль,перець – за смаком |
Дуже апетитна рибка в томаті. Чудово підійде до такого гарніру, як рисова каша або картопля.
Покроковий рецепт

Починаємо з нашої рибки.У мене хек без голови(у кого з головою-обрізаємо). Рибку помили. Обрізали всі плавці, і всередині добре вичистили. Хребет я не видаляю. Порізали на шматочки. Посолили за Вашим смаком.

Наступний крок, шматочки риби добре обволікає в борошні з усіх сторін

Хек підготовлений. На сковороду вилити масло,розігріли. Виклали нашу рибку і на середньому вогні гарненько обсмажуємо. Риба повинна стати рум’яна (золотиста). Після, як хек підсмажили, відкладемо його в окремий посуд. Сковороду залишили, на ній будемо робити нашу томатну підливу.

І переходимо до підливі.Почистили, порізали цибулину, ріжемо дрібними кубиками. Моркву тремо на крупній тертці. Овочі обсмажили, і додали томатну пасту, і це все залили 1 склянкою води. Солимо, перчимо, кладемо лавровий лист. Доводимо до кипіння.

Підлива закипіла, і нашу рибу кладемо назад на сковорідку. Збиваємо вогонь. Тушкуємо під кришкою 30 хвилин.

Божественний смак.Для краси можна додати трішки кропу. Всім приємного апетиту.
