Хліб з білої муки

Хліб з білої муки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати тісто для хліба?
Висипаємо в миску 500 гр. борошна, цукор, сіль, масло.

Для хліба я використовую пресовані дріжджі, але можна і сухі. Заливаємо дріжджі теплою водою (не гарячою!), розмішуємо. Додаємо в миску з усіма інгредієнтами. Все добре перемішуємо.

Поступово додаємо борошно. Замішуємо тісто і ставимо в тепле місце на 1-1,5 години на расстойку.

Коли тісто підніметься, його потрібно обім’яти і поставити ще 1,5 години на расстойку.

Змастити лист рослинним маслом. Тісто обім’яти. Надати тесту видовжену форму (за бажанням круглу). Дати постояти ще 30 хвилин. Хліб зверху змастити рослинним маслом. Випікати 30 хвилин при температурі 140 про С.

Після випікання дати хлібу охолоне.