Хмиз на горілці

Хмиз на горілці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У миску забиваємо курячі яйця. До них підсипаємо щіпку солі.

Використовуючи віночок, інгредієнти в мисці збиваємо до отримання однорідної яєчної суміші.

У цю суміш заливаємо столову ложку горілки і знову перемішуємо інгредієнти.

А тепер просіваємо в вийшла масу борошно.

Замішуємо для хмизу круте тісто.

Тісто ділимо для зручності розкочування на шматочки. Кожен шматочок розгортаємо в тонкий пласт, який нарізаємо на смужки. В центрі кожної смужки ножем робимо надріз, через який вивертаємо один кінець смужки. Треба відразу використовувати всі тісто, щоб при смаженні на дану процедуру більше не відволікатися.

У сотейнику або підходящої каструлі оптимально прогріваємо рослинне масло. У нього поміщаємо заготівлі хмизу, смажимо до рум’янцю. Готовий хмиз після смаження рекомендується викласти на паперові серветки і присипати кожну партію хмизу солодкої пудрою.

Всім приємного чаювання!