Холодне блюдо з креветок

Холодне блюдо з креветок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Холодне блюдо з креветок

За цим рецептом вийде хороша закуска для свята. Її оцінять всі любителі креветок і незвичайних поєднань.

Потрібно:

• 200 г креветок;

• по 100 г китайської локшини, будь маринованих грибів;

• луковичка, болгарський перець;

• зелений лук, петрушка, цибуля-порей, сік лимона, кунжут, соус для морепродуктів, сіль.

Приготування:

1. Креветки відварюють в солоній воді з лимонним соком близько п’яти хвилин. Цибулинку очищають, нарізають кільцями, болгарський перець ріжуть півколами.

2. Мариновані гриби нарізають скибочками. Локшину ж заливають окропом і залишають настоюватися п’ять хвилин. Цибуля-порей бажано порізати кільцями.

3. Далі креветки з локшиною, грибами, перцем і цибулею змішують на красивому блюді. Посипають подрібненою петрушкою і зеленою цибулькою разом з насінням кунжуту. Трохи збризкують соусом для морепродуктів (можна знайти в магазинах продуктів японської кухні).

У такому вигляді страву і подають на стіл. При бажанні креветки можна подати з мідіями або будь-якими іншими морепродуктами за смаком – фантазувати можна з будь-якими поєднаннями.