Закуска у вигляді паштету з тунця з огірками і пітою

Закуска у вигляді паштету з тунця з огірками і пітою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Холодна закуска з тунцем і пряними огірками.

Інгредієнти

Для паштету:
Тунець консервований – 1 банка
Яйця варені – 2 шт.
Петрушка – 1/2 пучка
Каперси, мариновані – 4 шт.
Оливкова олія – 3 ст. л.
Сіль, мелений чорний перець – за смаком
Білі хлібні крихти – 4 ст. л.
Додатково:
Огірки – 2 великих
Хліб – 3 шт. піта або інша коржик
Суха приправа для овочів – за вашим смаком

Як приготувати Закуска у вигляді паштету з тунця з огірками і пітою