Цікавий варіант картопляної закуски. Ситний овоч добре поєднується з прянощами і каперсами. Закуска чудово втамовує голод і прикрасить святкове застілля.
Інгредієнти
картоплі дрібного – 600 г | |
вода – для варіння картоплі | |
солі – 2 ч. л. | |
червоної цибулі – 1 / 4 чашки | |
петрушки – 1/4 чашки | |
кропу – 1/4 чашки | |
каперси – 2 ст. л. | |
Для заправки: | |
оливкової олії – 1 / 3 склянки | |
білого винного оцту – 2 ст. л. | |
діжонської гірчиці – 2 ч. л. | |
чорного перцю – 1/2 ч. л. | |
коріандру – 1/4 ч. л. |
Як приготувати Закуска у вигляді картопляного салату
Сторінка: 1 2