Холодний десерт – чізкейк з сиру з полуницею

Холодний десерт – чізкейк з сиру з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Крекер скласти в чашу комбайна і перемолоти в крихту. Поступово потроху додати оду, щоб крихту можна було зліпити в тісто. Зазвичай для формування тісто печива додають масло, але я н хотіла обтяжувати торт зайвими жирами і калоріями. З водою теж відмінно вийшло.

2. Викласти шар крекеру на дно рознімної форми.


3. Полуницю промити, видалити черешки і просушити рушником. Частина полуниці розрізати навпіл. Викласти по краю борту форми.


4. Желатин розпустити на плиті. Сир покласти в чашу комбайна з цукром і протерти в однорідну масу. Не вимикаючи комбайн, через отвір влити желатин.


5. Вилити сирну масу у форму, залишивши трохи, щоб покрити верх. Розкласти цілу полуницю по колу. Зверху закрити залишилася сирною масою. Поставити в холодильник до повного застигання. Це займе не більше години, оскільки сирна маса у нас не дуже рідка.


6. Чудовий холодний чізкейк з полуницею готовий! Пора насолоджуватися!!!