петрушка – два пучка | |
шпинат – близько 200 г | |
картопля – три штуки | |
селера – п’ять стебел | |
фенхель – один | |
печериці – жменя | |
масло – беруть оливкова і вершкове | |
сметана – за смаком | |
сухий чебрець – за смаком | |
перець – за бажанням | |
сіль – за смаком |
Холодний суп-пюре зі шпинату і селери з печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
петрушка – два пучка | |
шпинат – близько 200 г | |
картопля – три штуки | |
селера – п’ять стебел | |
фенхель – один | |
печериці – жменя | |
масло – беруть оливкова і вершкове | |
сметана – за смаком | |
сухий чебрець – за смаком | |
перець – за бажанням | |
сіль – за смаком |