Хрусткі біляші з мясом на сковороді

Хрусткі біляші з мясом на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для страви. Я підготувала заздалегідь яловичий фарш, додавши до нього спеції, дрібно нашатковану цибулю, сіль і чорний перець за смаком.

Розчинити в теплій воді цукор і дріжджі.

Просіяне борошно змішати з маслом і добре розтерти.

Додати воду і замісити тісто. Відправити тісто підніматися на годину.

Фарш довести до смаку і залишити нагрітися до кімнатної температури.

Тісто підійшло і тепер з нього можна готувати наші біляші.

Сформувати з тіста рулет і розрізати його на рівні частини.

Кожну частину тіста розкачати невеликим кружечком.

Викласти всередину столову ложку фаршу.

Защипнути краї коржа і кульку розкачати качалкою.

Таким чином сформувати всі біляші.

Готові вироби обсмажити на маленькому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.

Подавати блюдо гарячим з гострим соусом або сметаною. Приємного апетиту!