Підготувати всі інгредієнти для страви. Я підготувала заздалегідь яловичий фарш, додавши до нього спеції, дрібно нашатковану цибулю, сіль і чорний перець за смаком.
Розчинити в теплій воді цукор і дріжджі.
Просіяне борошно змішати з маслом і добре розтерти.
Додати воду і замісити тісто. Відправити тісто підніматися на годину.
Фарш довести до смаку і залишити нагрітися до кімнатної температури.
Тісто підійшло і тепер з нього можна готувати наші біляші.
Сформувати з тіста рулет і розрізати його на рівні частини.
Кожну частину тіста розкачати невеликим кружечком.
Викласти всередину столову ложку фаршу.
Защипнути краї коржа і кульку розкачати качалкою.
Таким чином сформувати всі біляші.
Готові вироби обсмажити на маленькому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.
Подавати блюдо гарячим з гострим соусом або сметаною. Приємного апетиту!