Імбирний салат з яловичиною

Імбирний салат з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перш за все, давайте зробимо соус для салату. У миску налити 2 столові ложки оливкової олії … 2 столові ложки соєвого соусу … 2 столові ложки цукру … 1 столова ложка соку лайма …

Потім нарізати 2 зубчики часнику …

Та додати його в суміш.

Гострим ножем імбир почистити …

Імбир нарізати на дрібні кубики.

І кинути його в миску з іншими інгредієнтами.

Збийте все віночком.

Розрізати перець чилі. Видалити з нього насіння. Нарізати.

Додати в миску. Відкласти суміш в бік.

У великий мішок залити 2 столових ложки соєвого соусу … 1 столову ложку хересу … Нарізати зубчик часнику … 1 столову ложку коричневого цукру. Змішайте всі інгредієнти в мішку …

Покладіть туди стейк

Маринувати 30 – 60 хв.

Закрийте мішок і нехай м’ясо маринується протягом 30-60 хвилин … а можна і 15 хвилин, якщо вдома хтось голодний і чекає швидкого вечері.

Налийте столову ложку або дві оливкової олії на сковорідку і розігрійте її …

Смажити 1-2 хв.

Потім кинути стейк на сковороду. Смажити близько 1 -2 хвилини з кожного боку ( дивлячись який товщини стейк). Коли стейк буде готовий, зняти його з вогню і покласти на тарілку. А поки приготуйте салат.

Салат покласти в миску. Взяти соус 3 / 4 частини і полити їм салат. Обережно перемішати.

Порізати стейк тонкими скибочками. І масло, що від нього залишилося полити на порізані скибочки (це додасть соковитість м’яса)

Викласти салат на блюдо.

І укласти зверху порізаний стейк, розподіляючи його рівномірно по верху страви. Ммм…

Тепер полити салат соусом, що залишився (1 / 4 заправкою для салату) зверху.

Нарізати зелену цибулю …

І посипати ним зверху.

Збірка салату 5 хв.

Ви можете подавати вже так, чи можете фарбувати салат помідорами черрі, отримавши додатковий колір і аромат. Вийшло смачно і соковито!