Перш за все, давайте зробимо соус для салату. У миску налити 2 столові ложки оливкової олії … 2 столові ложки соєвого соусу … 2 столові ложки цукру … 1 столова ложка соку лайма …
Потім нарізати 2 зубчики часнику …
Та додати його в суміш.
Гострим ножем імбир почистити …
Імбир нарізати на дрібні кубики.
І кинути його в миску з іншими інгредієнтами.
Збийте все віночком.
Розрізати перець чилі. Видалити з нього насіння. Нарізати.
Додати в миску. Відкласти суміш в бік.
У великий мішок залити 2 столових ложки соєвого соусу … 1 столову ложку хересу … Нарізати зубчик часнику … 1 столову ложку коричневого цукру. Змішайте всі інгредієнти в мішку …
Покладіть туди стейк
Маринувати 30 – 60 хв.
Закрийте мішок і нехай м’ясо маринується протягом 30-60 хвилин … а можна і 15 хвилин, якщо вдома хтось голодний і чекає швидкого вечері.
Налийте столову ложку або дві оливкової олії на сковорідку і розігрійте її …
Смажити 1-2 хв.
Потім кинути стейк на сковороду. Смажити близько 1 -2 хвилини з кожного боку ( дивлячись який товщини стейк). Коли стейк буде готовий, зняти його з вогню і покласти на тарілку. А поки приготуйте салат.
Салат покласти в миску. Взяти соус 3 / 4 частини і полити їм салат. Обережно перемішати.
Порізати стейк тонкими скибочками. І масло, що від нього залишилося полити на порізані скибочки (це додасть соковитість м’яса)
Викласти салат на блюдо.
І укласти зверху порізаний стейк, розподіляючи його рівномірно по верху страви. Ммм…
Тепер полити салат соусом, що залишився (1 / 4 заправкою для салату) зверху.
Нарізати зелену цибулю …
І посипати ним зверху.
Збірка салату 5 хв.
Ви можете подавати вже так, чи можете фарбувати салат помідорами черрі, отримавши додатковий колір і аромат. Вийшло смачно і соковито!