Імбирно-журавлинний морс з лимоном

Імбирно-журавлинний морс з лимоном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку у великій каструлі потрібно закип’ятити воду і цукор. Після закипання необхідно вимкнути плиту і всипати ягоди журавлини. Після цього тримаємо каструлю на плиті ще 5 хвилин.

Корінь імбиру очистити від шкірки, нарізати тонкими пластиками і додати до морсу. Важливо використовувати саме свіжий корінь імбиру, а не його порошок. Свіжий імбир володіє неповторним освіжаючим смаком.

Тепер необхідно закрити каструлю кришкою і настоювати до повного охолодження. Лимон потрібно нарізати тонкими кружальцями разом зі шкіркою і додати в теплий морс.


Давши всім інгредієнтів добре настоятися і віддати напою всі корисні властивості, морс можна процідити і розлити в пляшки або глечик.