Індичка з чорносливом і оливками

Індичка з чорносливом і оливками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Індичка сама по собі виходить дієтичної і дуже легкою. А з чорносливом і оливками страва вийде в рази поживніший і ароматні!

Інгредієнти

індичка (цілісна тушка) – 1 тушка близько 3-х кг
чорнослив – 300 гр
оливки – 1 баночка
панірувальні сухарі – жменя
приправа для курки – 1 ч. ложка
лимонний сік – три ложки
прянощі – на любител

Як приготувати м’ясо індички з чорносливом та оливками

Індичка сама по собі виходить дієтичної і дуже легкою. А з чорносливом і оливками страва вийде в рази поживніший і ароматні! Готувати фаршировану індичку дуже просто – запасіться потрібними продуктами і просто дотримуйтесь інструкції.

Покроковий рецепт

1. Чорнослив залийте окропом, відставте на п’ятнадцять хвилин. Після чого злийте воду Відкрийте баночку оливок, злийте воду і відправте до чорносливу.

2. Додайте панірувальні сухарі, сік лимона, улюблені прянощі, ретельно перемішайте.

3. Отриманою сумішшю нафаршируйте індичку. Додатково посоліть, поперчіть, поставте в заздалегідь прогріту духовку.

4. Готуйте при середній температурі години два – готовність страви перевіряйте самостійно. Час приготування може відрізнятися в меншу сторону, так і в більшу – залежить від особливостей вашої духовки і розмірів тушки індички.

5. Подавайте Блюдо з запалі з жару. В гарнірі індичка не потребує – тут начинка виступає в якості нього. Приємної трапези!