Індичка сама по собі виходить дієтичної і дуже легкою. А з чорносливом і оливками страва вийде в рази поживніший і ароматні!
Інгредієнти
індичка (цілісна тушка) – 1 тушка близько 3-х кг | |
чорнослив – 300 гр | |
оливки – 1 баночка | |
панірувальні сухарі – жменя | |
приправа для курки – 1 ч. ложка | |
лимонний сік – три ложки | |
прянощі – на любител |
Індичка сама по собі виходить дієтичної і дуже легкою. А з чорносливом і оливками страва вийде в рази поживніший і ароматні! Готувати фаршировану індичку дуже просто – запасіться потрібними продуктами і просто дотримуйтесь інструкції.
Покроковий рецепт
1. Чорнослив залийте окропом, відставте на п’ятнадцять хвилин. Після чого злийте воду Відкрийте баночку оливок, злийте воду і відправте до чорносливу.
2. Додайте панірувальні сухарі, сік лимона, улюблені прянощі, ретельно перемішайте.
3. Отриманою сумішшю нафаршируйте індичку. Додатково посоліть, поперчіть, поставте в заздалегідь прогріту духовку.
4. Готуйте при середній температурі години два – готовність страви перевіряйте самостійно. Час приготування може відрізнятися в меншу сторону, так і в більшу – залежить від особливостей вашої духовки і розмірів тушки індички.
5. Подавайте Блюдо з запалі з жару. В гарнірі індичка не потребує – тут начинка виступає в якості нього. Приємної трапези!