Блюдо для ледачих, але люблять смачно поїсти
Інгредієнти
Квасоля червона консервована у власному соку – 250гр | |
Кукурудза консервована – 220гр | |
Томатний соус – 480мл | |
Вода/бульйон – 250мл | |
Рис басматі – 230гр | |
Куряче стегно – 4шт | |
Сир пармезан – 90гр | |
Зелень – 30гр | |
Спеції – За смаком |
Іспанська лазанья готується швидко, просто і смачно! Зможе зробити навіть дитина
Покроковий рецепт
Беремо жароміцний посуд і висипаємо туди квасолю та кукурудзу
Далі додаємо рис. Щоб він вийшов більш розсипчастим, можете обсмажити його на сковороді з невеликою кількістю соняшникової олії протягом 3-5хвилин. Виливаємо томатний соус, воду і додаємо спеції за смаком. і ретельно перемішуємо всі інгредієнти
Стегна ріжемо навпіл і викладаємо на нашу суміш.
Блюдо накриваємо фольгою, щільно закривши краю. Дірочки робити не потрібно. Ставимо в духовку на 180-200 градусів на 60 хвилин
По закінченню 60 хвилин дістаємо блюдо, знімаємо фольгу і додаємо тертий сир. Знову відправляємо в духовку до готовності (на 10-15хвилин).
Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу!
Приємного апетиту!