Починаємо готувати смачну закуску з кабачків. Плід кабачка промиваємо під проточною водою, обтираем тканим рушником. На обробній поверхні нарізаємо кабачок шайбочками, товщиною приблизно 0,5 див. Перекладаємо кабачкову нарізку в миску, посипаємо сіллю, перемішуємо.
На сковороді оптимально прогріваємо рослинне масло, в якому потім обсмажуємо з двох сторін кабачки. Обсмажені кільця кабачка перекладаємо на деко, який бажано застелити пергаментом.
Включаємо духовку, встановлюючи тепловий режим в 180 градусів. Продовжуємо формувати закуску. Змащуємо кожен кабачкове кільце малої порцією майонезу.
Помідори нарізаємо кружечками. Пропорційно укладаємо їх на кабачки.
Подрібнюємо На дрібній терочке твердий сир. Сирної стружкою посипаємо кабачки з помідорами.
Деко з кабачками відправляємо в духовку приблизно на 10 хвилин. Сир має розплавитися.
Смачна закуска з молодого кабачка готова! Присипаємо її нарізаною цибулею. Пригощайтесь на здоров’я!