Кабачки з помідорами і сиром в духовці

Кабачки з помідорами і сиром в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Починаємо готувати смачну закуску з кабачків. Плід кабачка промиваємо під проточною водою, обтираем тканим рушником. На обробній поверхні нарізаємо кабачок шайбочками, товщиною приблизно 0,5 див. Перекладаємо кабачкову нарізку в миску, посипаємо сіллю, перемішуємо.

На сковороді оптимально прогріваємо рослинне масло, в якому потім обсмажуємо з двох сторін кабачки. Обсмажені кільця кабачка перекладаємо на деко, який бажано застелити пергаментом.

Включаємо духовку, встановлюючи тепловий режим в 180 градусів. Продовжуємо формувати закуску. Змащуємо кожен кабачкове кільце малої порцією майонезу.

Помідори нарізаємо кружечками. Пропорційно укладаємо їх на кабачки.

Подрібнюємо На дрібній терочке твердий сир. Сирної стружкою посипаємо кабачки з помідорами.

Деко з кабачками відправляємо в духовку приблизно на 10 хвилин. Сир має розплавитися.

Смачна закуска з молодого кабачка готова! Присипаємо її нарізаною цибулею. Пригощайтесь на здоров’я!