Кабачки з помідорами і сиром в духовці

Кабачки з помідорами і сиром в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У запропонованому рецепті використовуються плоди молодого кабачка. Оскільки шкірка у них зовсім ніжна, а насіння ще не повністю дозріли, то обробка кабачків займає мало часу. Крім кабачка в страві, приготовленому в духовці, використовуються помідори. Потрібно вибрати такі плоди, які за розміром збігалися б з діаметром кабачка, тоді закуска буде виглядати естетично. Скоринка після запікання – це натертий твердий сир, який під впливом високої температури духовки розплавляється, утворюють красиву поверхню. Також нам для рецепта знадобиться майонез і свіжа зелень (наприклад, зелена цибуля).

Покроковий рецепт