Роли з кабачків

Роли з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З начинкою можна фантазувати на будь-який смак. Кукурудзяна борошно надає більшої еластичності, що дозволяє експериментувати з формою.

Інгредієнти

Кабачок – 1 шт.
яйце – 1шт.
кукурудзяне борошно – 1 ст. л.
сир – 200 гр.
кріп – 2-3 гілочки
часник – 3 зубчики
кефір/йогурт/сметана – 1 ст. л.
помідор – 1 шт.
сіль – 0.5 ч. л.
перець – 0.5 ч. л.
кокосове масло (будь-яке масло для смаження) – 1 ч. л.

Як приготувати Роли з кабачків

Ніжний смак з легкою остринкой.
Без пшеничного борошна, тільки корисні і смачні інгредієнти.

Покроковий рецепт

Підготувати продукти

Трьом кабачок на дрібній тертці, віджимаємо сік і додаємо яйце, 1 зубчик часнику , кукурудзяне борошно, сіль і перець

Змішуємо з твогором часник і дрібно нарізаний кріп, заправляємо ложкою кефіру (можна використовувати сметану або йогурт). Помідори очищаємо від внутрішньої частини і ріжемо соломкою.


Змащуємо олією сковорідку викладаємо ложку тесту, трохи придавлюючи, надаючи форму кола


Перевертаємо на інший бік за допомогою тарілки


На готовий млинець викладаємо частину начинки і помідор. Закручуємо в рулет

Можна рулети розрізати на роли і подати до столу з улюбленим соусом.
Приємного апетиту!