Першим ділом готуємо продукти, обробляємо і моєму качечку.
Наступним етапом, режим півкільцями цибулю, чистимо й нарізаємо часточками яблука, рубаємо часник і змішуємо це все з качечкою, додаємо спеції, сіль. Залишаємо на деякий час маринувати. Я залишаю це на ніч.
Коли качка промаринувалася, кожен шматочок потрібно обсмажити.
…При цьому цибуля і яблука не чіпати, вони будуть тільки тушкуватися.
Після легкого обсмажування викладаємо нашу качечку, зверху покриваємо яблуками і цибулею, заливаємо водою, але щоб вода тільки покрила нашу птицю, і залишаємо тушкуватися. Я зазвичай тушу довго, щоб м’ясо відвалювалося від костей.
Через кілька годин, наше блюдо готове. Приємного апетиту!