Качка, тушкована з яблуками

Качка, тушкована з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим ділом готуємо продукти, обробляємо і моєму качечку.

Наступним етапом, режим півкільцями цибулю, чистимо й нарізаємо часточками яблука, рубаємо часник і змішуємо це все з качечкою, додаємо спеції, сіль. Залишаємо на деякий час маринувати. Я залишаю це на ніч.

Коли качка промаринувалася, кожен шматочок потрібно обсмажити.

…При цьому цибуля і яблука не чіпати, вони будуть тільки тушкуватися.

Після легкого обсмажування викладаємо нашу качечку, зверху покриваємо яблуками і цибулею, заливаємо водою, але щоб вода тільки покрила нашу птицю, і залишаємо тушкуватися. Я зазвичай тушу довго, щоб м’ясо відвалювалося від костей.

Через кілька годин, наше блюдо готове. Приємного апетиту!