Маринуємо тушку качки в маринаді. Маринад у мене складається зі спецій для м’яса і солі.
Мед розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Беремо кулінарну пензлик і обмазуємо їй нашу тушку. Важливо промазати абсолютно всю тушку, без пробілів. Ріжемо апельсини кубиками і кладемо їх всередину качки. Заповніть всю внутрішню частину качки.
Розігріваємо духовку до 220 градусів, кладемо нашу тушку в скляний посуд і відправляємо в духовку.
Через хвилин 15, надягніть на ніжки качки «ковпачки» з фольги. Потім відправте назад в духовку.
За 10 хвилин до кінця, переверніть качку.
Дістаємо качку з духовки і витягуємо зсередини апельсини. Для красивої подачі можна додати зелені.